Just nu

Samtidsarenan är en ny plattform under Almedalsveckan 2020 i Visby. Här kommer samtal om konst, ekonomi, politik och vetenskap korsas med varandra i en och samma trädgård. Var med när aktörer från forskning, civila samhället, näringslivet och den kreativa sektorn tar pulsen på vår samtid i aktuella analyser, initiativ och debatter. Vi ser fram emot Almedalen 2020 tillsammans med Greenpeace Sverige! Mer information kommer att publiceras här och på vår Facebooksida.

All Set For Change är ett initiativ som startats av SETTINGS och Greenpeace i samarbete med en rad konstnärer, aktivister, forskare och kulturarbetare. All Set For Change utgör en löpande utställnings-plattform som jobbar för en fossilfri finanssektor, där olika uttryck och samtal existerar sida vid sida. Detta sker genom att koppla samman kollektiva konstnärliga och politiska undersökningar relaterade till klimaträttvisa och social rättvisa. Investeringar på tusentals miljarder som fortsatt går in i fossilindustrin måste styras om för att istället bygga ett hållbart och rättvist samhälle.

Varje fredag kl 12:30 uppvaktar vi finansdepartementet för att ge dem mod att arbeta för klimat och social hållbarhet. Är du eller din organisation intresserade av att delta? Läs mer här eller kontakta projektledare Rebecca Vinthagen ✍ rebecca.vinthagen@settings.se
✆ +46(0) 709 289 851

Mellan 2018–2020 driver SETTINGS projektet All Set for Action där vi utforskar metoder för att skapa social förändring genom att sammankoppla den ideella och den konstnärliga sektorn. Med fokus på handling snarare än samtal tittar vi på hur konstnärliga och aktivistiska metoder kan hjälpa oss att belysa och hantera sociala frågor på nya sätt. Projektet riktar sig till alla som önskar öka sitt engagemang men inte riktigt vet hur de ska börja.

Är du och din organisation intresserade av att delta? Kontakta projektledaren Rebecca Vinthagen ✍ rebecca.vinthagen@settings.se
✆ +46(0) 709 289 851

DIPLOMERING

SETTINGS erbjuder även fortsättningsvis den 1-åriga utbildningen i normkreativt ledarskap. Läs mer här eller kontakta Rebecca Vinthagen på rebecca.vinthagen@settings.se eller på 0709-289851 för mer information.


Testa dig själv!


SETTINGS böcker

Feminist från insidanDu kan beställa våra böcker genom att skicka ett mail till info@settings.se med namn, adress, boktitel och antal. Vi postar så snart vi kan. Betalning sker genom faktura.

Pris: Normkreativ 100 kr + porto, Utvägar 100 kr + porto, Feminist från insidan 50 kr + porto