Just nu

Mellan 2018–2020 driver SETTINGS projektet All Set for Action där vi utforskar metoder för att skapa social förändring genom att sammankoppla den ideella och den konstnärliga sektorn. Med fokus på handling snarare än samtal tittar vi på hur konstnärliga och aktivistiska metoder kan hjälpa oss att belysa och hantera sociala frågor på nya sätt. Projektet riktar sig till alla som önskar öka sitt engagemang men inte riktigt vet hur de ska börja.

Är du och din organisation intresserade av att delta? Kontakta projektledaren Rebecca Vinthagen ✍ rebecca.vinthagen@settings.se
✆ +46(0) 709 289 851

DIPLOMERING

SETTINGS erbjuder även fortsättningsvis den 1-åriga utbildningen i normkreativt ledarskap. Läs mer här eller kontakta Rebecca Vinthagen på rebecca.vinthagen@settings.se eller på 0709-289851 för mer information.


Testa dig själv!


SETTINGS böcker

Feminist från insidanDu kan beställa våra böcker genom att skicka ett mail till info@settings.se med namn, adress, boktitel och antal. Vi postar så snart vi kan. Betalning sker genom faktura.

Pris: Normkreativ 100 kr + porto, Utvägar 100 kr + porto, Feminist från insidan 50 kr + porto

Settings kalendarium

Tidigare evenemang
jul 2018
1
SETTINGS medverkar på den nya festivalen Queens of Pop!
Tillsammans med konstnären Saadia Hussain och arkitekterna och stadsplanerarna Rebecca Rubin och Angelica Åkerman från White skapar vi ett inkluderande rum för civilkurage, inspiration och mod.
apr 2018
2
SETTINGS + Grafikens Hus = Sant
I projektet All set for Action samarbetar SETTINGS med en rad olika organisationer och nätverk för att initiera konstaktivism. Först ut är Grafikens Hus där vi tillsammans med Ulrika Flink och Nina Beckman undersöker hur den Grafiska konsten kan vara ett led i ett kollektivt förändringsarbete.
mar 2018
1
Saadia Hussain
All Set for Action kommer under 2018 att arbeta tillsammans med konstnären Saadia Hussain! Saadia är konstnär, konstaktivist och konstpedagog och driver en rad intressanta konstprojekt med fokus på tillgänglighet, delaktighet och demokratifrågor. Vi på SETTINGS är stora Saadia-fans och är därför superpeppade på detta samarbete.
jan 2018
20
All Set for Action inleder samarbete med Mänskliga Rättighetsdagarna
Nu är det klart att SETTINGS kommer samarbeta med Mänskliga Rättighetsdagarna, som driver Nordens största konferens om Mänskliga Rättigheter där 6000 människor deltar. Samarbetet sker inom projektet All Set for Action och sträcker sig över 3 år. Temat på årets MR-mässa är våld. Med sig i samarbetet har SETTINGS de prisbelönta arkitekterna Rebecca Rubin och Angelica Åkerman från WHITE arkitekter.

Nyhetsbrev