Ny publikation! Feminist från insidan

SETTINGS ger i höst ut en ny publikation”Feminist från insidan – 101 sätt att förändra en organisation (och överleva)” skriven av Gunilla Edemo och Louise Andersson och form av 2typer.

”Den här boken undersöker möjliga sätt att navigera i de utmaningar du kan ställas inför när du vill bidra till feministisk och normkreativ förändring på din arbetsplats. Den vänder sig framförallt till dig som inte befinner dig på en ledande position, en ofta svårmanövrerad plats att verka ifrån. Det krävs lyhördhet och eftertanke för att göra dina kunskaper viktiga i verksamheten och därmed kunna påverka det interna och externa arbetet. Boken kan fungera både som ett verktyg för att undersöka vilka möjligheter du har att skapa reell förändring och samtidigt ge dig inspiration på vägen och kraften att göra skillnad.”

Boken finns tillgänglig från den 20 oktober.

Beställ den genom att skicka ett mail till lina.zavalia@settings.se Boken kostar 50 kr + porto. OBS! Vi har just nu ingen möjlighet att skicka boken förrän i mitten på januari. Det går bra att maila in din beställning, men tyvärr blir leverans först i 2017.

 

Feminist från insidan 2016-10-19-09-44-06